Topic-icon Vize yetisirmi

10 years 5 months ago #1 by rabinovich2006
Replied by rabinovich2006 on topic Vize yetisirmi
Bencede aciklayici bir mail anlayisla karsilanir..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #2 by arazis_med
Replied by arazis_med on topic Vize yetisirmi
tesekkurler. umarim sizin de isiniz hallolur. benim basvurdugum ay aralik-ocak arasi. ama onlara gore resmi olarak 20 kasimda basliyor. ekimin ortasi falan benim cevabi almam lazim yoksa dediginiz gibi sıkıntı cikacak. nereye kabul oldunuz ogrene bilirmiyim?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago - 10 years 5 months ago #3 by fuchs
Replied by fuchs on topic Vize yetisirmi
selam,
benim başvurduğum yerde bunlarla uğraşan sekreter bana sonucu yazmayı unutmuştu. ben mail atttıktan sonra, defalarca özür dileyerek " evet kabul edildiniz" dedi. sonra da 15 gün sonra için başlama tarihi uygun mu diye sordu. evet, 15 gün içinde davet mektubu, vize vs nin hazırlanıp tr'den amerika'ya gidebileceğinizi düşünenler var! ve sonuç olumlu dedikten sonra o kadar süre geçti hala davet mektubu elime ulaşmadı.
bence sırf bunu sordunuz diye olumlu yanıt gelecekken olumsuza dönmez. birkaç arkadaşım daha yaşamış, olumlu ya da olumsuz çok geç cevap verenler oluyormuş. bence durumu açıkça anlatan bir mail atın. ve bu arada tüm belgeleri toplamya bakın.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago - 10 years 5 months ago #4 by arazis_med
Vize yetisirmi was created by arazis_med
arkadaslar 2-3 yerden secmeli staj icin cevap bekliyorum. cok umutlu olmasam da son ana kadar sans belki guler yuzumuze ) 20-30 gun kala geri doneceklermis kesin cevap icin. acaba kabul edilirsem bu sure icerisinde vize basvurusunu yapip tamamlama sansim varmi? bu konuyla ilgili mail atsam, hani cevabi biraz hizlandirabilirlermi diye uygun olurmu yoksa direk eksi oymu alirim onlarin gozunde? tesekkurler

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.238 seconds