Topic-icon ACiL Cleveland'ta kasim icin kalacak yer.

11 years 6 months ago #1 by rabinovich2006
Sayin Pelin Hanim
Gercekten cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz, Harry ile arastik konustuk, sonra bana bir mail atti, simdi reservasyon yaptim, hersey yolunda. konaklamasi da inanilmaz ucuz. 520$ aylik yapiyor!!!
tekrar tesekkur ederim
Saygilarimla
Veli
The following user(s) said Thank You: tubuk

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #2 by tubuk
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Mr.Nash ve eşi çok iyi insanlar , ben ve bi çok observerın onlarda kalmıslıgı vardır. ona mesaj atıp iletişim kurmanı oneririm. bu arada hastane cevresinde çok yakın yer yok , otobus kartı almanız lazım 85 dolar aylık all pass. Yoksa 40 dk yürüme mesafesinde.

Kolay gelsin

Pelin
The following user(s) said Thank You: rabinovich2006

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #3 by rabinovich2006
Merhaba arkadaslar, su anda wilmingtondayim, ve Cleveland'ta kasim 3 - kasim 30 tarihleri arasinda bulnacagim , wilmingtonda konaklamayle cok sorun cektik, ve cok para harcamis olduk, sehrin ulasimi hastanenin yerlesiminden dolayi cok pahali bir yerde klamak zorunda kladik. eylul ekim buradayiz ama kasimda Clevelanda gidecegiz ve orada pahali bir yerde kalmak istemiyoruz kalamayiz da zaten. Lutfen bu konuda bilen bilgili varsa yardimci olun, bize ucuz 2 yatakli ev ya da oda lazim, cleveland clinige yakin yurume mesafesinde falan(arabamiz yok).... girip yasamak istiyoruz, buradayken orayi arayarak, ya da bir sekilde baglanti kurarak, Clevelanda gelmeden bunu ayarlamamiz lazim..
PS lutfen craigliste bakabilirsiniz diye bir cevap yazmayin.
saygilarimla

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.400 seconds