Topic-icon Çalışma grupları nasıl olur?

12 years 5 months ago #1 by a.l.p.
Genelde Step 1 den sonra hızlıca halletmeyi tavsiye ediyorlar. Bakalım, ben de o şekilde yapmayı düşünüyorum ama şimdiye kadar yeterli hıza ulaşamadım maalesef. Aralıkta atamalara katılıp bir müddet pratisyen olarak çalışmayı düşünüyorum, o zamana kadar ilk tekrarı ( kaplan + UW ) bitirmeyi hedefliyorum. Ondan sonraki kısmı da artık yoğunluğa göre yeniden planlamam gerek. Daha tavsiyeleriniz olursa dinlemek isterim.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 5 months ago #2 by in ter
hey gidinin step2 cksi benim de bi gunlugum vardi buralarda, icinde birkac mesaj olan calismaya basladim ve aldim diye. Pek step 2 calisan yok, sadece siz yazarsiniz buraya da muhtemelen... Hemen step 1 in uzerinden fazla gecmeden, cok yogun degilseniz, 3-4 ayda alinabilecek bir sinav...Hizlica yogunlasip hemen halletmenizi tavsiye ederim.
The following user(s) said Thank You: a.l.p.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 5 months ago - 12 years 5 months ago #3 by a.l.p.
Forumda konulara baktım ama bu konuyu tartışmak için en uygun başlık burası herhalde.
Step 2 ye çalışıyorum. Bir çalışma grubu kursak, step 2 çalışanlar haftalık çalışmalarını, ve çalıştıkları konular ile ilgili deneyimlerini paylaşsalar nasıl olur? Hem motivasyon hem de takip olması açısından iyi olmaz mı? Belki yeterli sayı varsa aynısı diğer stepler için de yapılabilir.
The following user(s) said Thank You: umc

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.304 seconds