Topic-icon Eski Konular ve Eski Linkler

10 years 10 months ago #1 by KARAASLAN
Yardımınız için teşekkürler, daha güzel bir paylaşım ortamı elde etmek için elimden gelen yardımı yapacağım. sorunlu problemli yerleri vaktim oldukça bildirmeye çalışacağım.

Saygılarımla...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #2 by USMER
Replied by USMER on topic Eski Konular ve Eski Linkler

KARAASLAN wrote: Yaklaşık 1 aydır bu forumu takip ediyorum ve merak ettiğim bir çok soruya cevap buldum, hatta merak etmediğim aklıma gelmeyen ve bu yolda gerekli bir çok bilgi okudum öğrendim. Doğrusu bu aileye katılmış olmaktan dolayı çok mutluyum ancak şöyle bir problem var. Açılan bilgi verici bir çok konu 1 yıldan daha eski ve konular heralde bir yerden başka yere taşındığından, linkler, videolar değiştiğinden download edilecek dosyalar silindiğinden bir çok link hata veriyor, bir çok site bağlantısı açılmıyor. Doğrusu kazandıklarımız ve kazanıyor olduklarımız yanında bu sorun küçük bir yer tutuyor olsa da bu problemlerin tüm siteyi kapsayan bir şekilde çözülmesi veya çözülmeye çalışılması daha keyifli bir site oluşturacaktır diye düşünüyorum. Biliyorum bunca işin gücün arasında bu siteyle uğraşmak eksik gediğini kapatmak meşakkatli bir uğraş ancak bilmiyorum böyle bir şey yapılabilir mi?


Sayın Üyemiz "KARAASLAN"

Tespitiniz çok doğru, sitemizdeki linklerin bir kısmında sorun var, nedeni de şudur, sitemiz kurulduktan sonra ilk 2 yıl usmle.ulascamsari.com "domain" ismi üzerinden yayın yapmış idi, usmer.org ismi ilk günlerde satın alındı ve yönlendirme yapıldı, taşınma işlemi yapılmadı. Site oldukça büyük bir hacme ulaştıktan sonra ulascamsari.com başlığında usmer.org başlığına taşındı, bu taşınmadan sonra eski linklerin bir kısmı çalışmaz duruma geldi ve tüm çabalara rağmen bu problemin kalıntıları halen sürmektedir. Sizden ve tüm üyelerimizden ricamız, bu ölü bağlantıları bizlere bildirmenizdir, ancak sizin yardımınızla bu sorunu kökünden çözebiliriz, aksi takdirde sayısı binlere varan bu linkleri sadece USMER yönetimi olarak kontrol etmemiz mümkün değildir. Ancak teknik birimimizden aldığımı bilgiye göre genel bir kural olarak "usmle.ulascamsari.com" ile başlayan tüm linkleri "usmer.org" şeklinde değiştirerek kullanabilirsiniz. Bu şekilde bir değişiklik ile tarayıcınıza yazarsanız linkler çalışacaktır. Burada söz konusu olan tüm linkler sitede vardır, ve "forum kazan ben kepçe" arama motoru ile ulaşılabilir, çalışmayan linklerin büyük kısmı bahsettiğimiz taşınma işleminden kaynaklanmaktadır.

Sevgi ve saygıyla

USMER

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The following user(s) said Thank You: KARAASLAN

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #3 by KARAASLAN
Yaklaşık 1 aydır bu forumu takip ediyorum ve merak ettiğim bir çok soruya cevap buldum, hatta merak etmediğim aklıma gelmeyen ve bu yolda gerekli bir çok bilgi okudum öğrendim. Doğrusu bu aileye katılmış olmaktan dolayı çok mutluyum ancak şöyle bir problem var. Açılan bilgi verici bir çok konu 1 yıldan daha eski ve konular heralde bir yerden başka yere taşındığından, linkler, videolar değiştiğinden download edilecek dosyalar silindiğinden bir çok link hata veriyor, bir çok site bağlantısı açılmıyor. Doğrusu kazandıklarımız ve kazanıyor olduklarımız yanında bu sorun küçük bir yer tutuyor olsa da bu problemlerin tüm siteyi kapsayan bir şekilde çözülmesi veya çözülmeye çalışılması daha keyifli bir site oluşturacaktır diye düşünüyorum. Biliyorum bunca işin gücün arasında bu siteyle uğraşmak eksik gediğini kapatmak meşakkatli bir uğraş ancak bilmiyorum böyle bir şey yapılabilir mi?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.544 seconds