Topic-icon USMLE Hazırlık Macerası Başlasın!

7 years 5 months ago - 7 years 5 months ago #1 by drcanary
Teşekkürler başarı dilekleriniz için Ardahan'da mecburi hizmetimi yapıyorum. Kitapların gelişinde sıkıntı oldu, inşallah yarın amcamın Seattle'dan gelişiyle beraber teslim alacağım ve dönüşte 13 Ekim itibariyle başlamayı düşünüyorum. Daha tecrübeli arkadaşlardan edindiğim ders çalışma deneyimlerine göre 3-4 ay sonra hazır hissettiğimde Step 1'e girmeyi planlıyorum.

USMLE sürecinde Mark Twain'in şu lafı bizlere rehberlik etsin: “Bundan yirmi yıl sonra yapmadığınız şeylerden dolayı, yaptıklarınızdan daha fazla pişman olacaksınız. Demir alın ve güvenli limanlarınızdan çıkın artık… Rüzgarları arkanıza alın, araştırın, hayal edin ve keşfedin. ''
The following user(s) said Thank You: Asitpop

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #2 by Anonymous
Replied by Anonymous on topic USMLE Hazırlık Macerası Başlasın!
Öncelikle başarılar dilerim... Karar almak gerçekten cesurca, nerde görev yapıyorsunuz? ( çalışma arkadası vs için soruyorum) Bu arada ben epeydir forma login yapmıyorum bireysel mesaj kapalı mı ben mi göremiyorum?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
7 years 5 months ago #3 by mymett
iyi çalışmalar hocam.. :) çalışma sürecinizi burdan paylaşırsanız ben ve benim gibi geriden gelenlere rehber ve motivasyonu olursunuz.. . mesela kaç ayda bitirmeyi planlıyorsunuz step 1 ve sınava ne zaman girmeyi düşünüyorsunuz , aklınızda planınız var mı ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #4 by drcanary
Merhabalar sevgili USMER üyeleri,

Çok uzun zamandır kafa olarak tam olarak kendimi hazırlayamadığım USMLE sürecine, şu anda mecburi hizmetimin 10. ayına yaklaştığım aylarda başlamaya karar verdim ve Amazon'dan Kaplan'ın 7 kitaplık Step 1 serisini, Gojlan Pathology ve First Aid Step 1 kitaplarını alarak bir başlangıç yaptım. Önerilerinize her zaman açığım, buradaki tecrübeleri abilerimizden, ablalarımızdan edineceğimiz tecrübelerle inşallah güzel bir USMLE serüveni olacaktır. Herkesin gönlüne göre olmasını diliyorum, iyi çalışmalar :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.274 seconds