Topic-icon NBME Sorularına nereden ulaşılabilir?

12 years 5 months ago #1 by in ter
Bazi forumlarda nbme denemelerinin cevaplarinin tartisildigi basliklar var. Ben biraz gezinip bakmistim ama inanilmaz vakit kaybi oluyor. Bir de bazi sorularin cevaplari tartismali, o diyor a, digeri diyor b, sirf onu arastirmak icin bile dunyanin vaktini kaybediyorsun. Bence butun nbme leri gormenize gerek yok. Sinav icin tum hazirliklarinizi tamamlayinca bir tane online deneme alirsaniz, ne durumda oldugunuzu gorursunuz.

Evet ayni sorular vs dedikodulari girla, ortalama 7 tane soru ayni oluyor deniyor. 1 tane online deneme ve belki iki uc denemelik offline nbme gordugum halde ben ayni soru gordugumu dusunmuyorum.

Kafanizi hic bir seye yormadan calismaniza odaklanmaniz bir nbme de zaten hepsini calismanizla yapabileceginiz 3-5 sorudan daha cok sey kazandirir.

Basarilar...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 5 months ago #2 by zebir
Merhaba arkadaşlar,
NBME sorularının gerek Step 1 sınavında gerek de Stp 2 Ck sınavında çok faydalı olduğunu okuyup duruyorum.Benzerleri,hatta aynılarının çıktığını bile söyleyenler var.
Ben de aradım taradım nerede,nasıl bulabilirim diye,ancak sonuç fiyasko.
Sadece 1997 NBME sorularını buldum o kadar :( :(
Birisi bana yardım edebilir mi,nasıl arayayım,nereden bulayım bu soruları?
Şubatta Step 1'e gireceğim de,mutlaka çözmek istiyorum.
NBME past exams,NBME exams in the past,past NBME exams..vb gibi tüm aramaları da yapmaya çalıştım ama yaratıcılığım çok yüksek değil google'dan aratma konusunda.. :( :(
Lütfen yardım rica ediyorum..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.165 seconds