Topic-icon OKLAHOMA NOTES ve DİĞER LECTURE NOTLARI

10 years 4 months ago #1 by Dseyithan
Teşekkürler. Zaten dediğiniz gibi amazondaki kitaplar da 93 senesinden kalma, ayrıca KAPLAN daha kolay bulunuyor sanırım.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 4 months ago #2 by efx
Selamlar,

Step 1 için, benim çalıştığım dönemde popüler kaynaklar kaplan videoları + ders notları, goljan'ın rapid review patolojisi, first aid ve soru bankalarıydı. Ders notları ile ilgili bir tecrübem olmadı, tavsiyem farklı kaynakları inceleyip en rahat çalışabildiğin kaynakları belirlemen yönünde olur. Soru bankalarını çözerken, kitapların eksik kaldığı noktaları not alırsın.

Konuştuğun hocalarının sınava girdiği zamandan bu yana gerçekleşen muhtemel değişiklikleri düşününce, eğer henüz incelemediysen forumdaki sınav tecrübeleri alanına da göz atmanı tavsiye ederim.
The following user(s) said Thank You: Dseyithan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 4 months ago #3 by Dseyithan
Arkadaşlar ben USMLE yolunda yeniyim. Henüz 4. sınıfım. Konuştuğum birkaç hoca Step 1 ve 2 CK sınavları için özellikle ABD'deki okulları lecture note'larını okumam yönünde tavsiyede bulundu. Amazon vs. gibi sitelerden sadece Oklahoma Notes bulabildim. Bu notların KAPLAN'dan üstünlüğü var mıdır? Şimdiden teşekkürler :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.349 seconds