Topic-icon Asistanların şüpheli ölümleri

13 years 1 week ago #1 by kerim
vefat eden doktorlardan KVC asistanı muhammet cerrahpaşadan dönem arkadaşımdı.
6 sene boyunca aynı grupta yer alıp nerdeyse tüm sözlülere birlikte girmiştik.
daha 1 ay kadar önce ilk açık kalp ameliyatını yapmıştı ve oldukça mutluydu.
çok insancıl ve herkesin sevdiği bir arkadaştı.
ona ve tüm diğer vefat eden doktorlara Allah rahmet eylesin.
tabi bu tarz durumlarda en küçük şüphenin bile değerlendirilip çözüme kavuşturulması lazım.

Dr.Kerim Karaoğlu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 week ago #2 by umc
Bu nedir, allah aşkına, nedir bu? Şüpheli doktor ölümü, bir peşimizde seri katil eksikti...

Dr Ulaş Mehmet Çamsarı

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 week ago #3 by dsaydan
Aynı hastanede 3. şüpheli doktor ölümü
Erzurum BEAH'da son iki günde 2 hekim odasında şüpheli şekilde ölü bulundu. 3 yıldır BEAH'ta acil uzman hekimi olarak görev yapan Fatih Bilge (32), nöbeti devralmak için odasına giren meslektaşı tarafından ölü bulundu. Hemen acil yeniden canlandırma ünitesine götürülen Doktor Bilge, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Bilge'nin cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Önceki gün de Kardiyoloji Servisi doktorlarından Muhammed Fındık (26) hastanedeki nöbet odasında ölü bulunmuştu. Geçen yıl da aynı hastanenin anestezi uzmanlarından Buket Tasmacıoğlu da nöbet çıkışı odasında ölü bulunmuştu.




İki gün önce de Kalp Damar Cerrahi servisi doktorlarından Muhammed Fındık (26) hastanenin nöbetçi doktor odasında ölü bulunmuştu





Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi (BEAH)'ndeki nöbetçi doktor odasında meslektaşı tarafından ölü bulunan acil uzman hekimi Fatih Bilge (33)'nin cenazesi otopsi için Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

BEAH'da son iki gün içerisinde iki hekimin, nöbetçi doktor odasında ölü bulunması hastanedeki meslektaşlarını şok etti. Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, sabah saatlerinde ölü bulunan acil tıp uzman hekimi Fatih Bilge'nin kesin ölüm nedeninin henüz belli olmadığını belirtti. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Vançelik, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bilge'nin cenazesinin otopsi için Aziziye Araştırma Hastanesi morguna gönderildiğini dile getirerek, "Üzüntülüyüz. Çok değerli bir hekim arkadaşımızı kaybettik. Ölüm nedeniyle ilgili soruşturma başlattık." dedi. Vançelik, önceki gün kardiyoloji servisinde ölen Muhammed Fındık'ın (26) ölümünün ise ani kalp yetmezliğine bağlı kalp krizi olduğunu ifade etti.

Hastane Başhekimi Fazlı Erdoğan ise konuyla ilgili olarak ilerleyen saatlerde açıklama yapacağını söyledi. Fatih Bilge'nin Çanakkale'nin Çan ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu da ayrıca bildirildi. Otopsi işleminin ardından cenazenin Çanakkale'ye gönderilmesi bekleniyor.

Bu arada BEAH'ta yaşanan hekim ölümleri nedeniyle hastane personeli ve doktor camiası üzüntü içerisinde olduğu gözlendi

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.200 seconds