Topic-icon Magandalara müsamaha etmeyeceğiz

12 years 11 months ago - 12 years 11 months ago #1 by ertug
Replied by ertug on topic Magandalara müsamaha etmeyeceğiz
Ya anlamıyorum , ben yoruldum şiddet harebi okumaktan onlar bıkmadı şiddet uuygulamaktam..Daha gece gün ambulansa hasta yakınları alınmadı diye ambulans söforü darp edilmiş ve 10 gün iş görmez raporu almış.
Peki neden ? Sırf kalp krizi geciren hastasını acile bir an evvel yetiştirmek icin mi?
Birde nerdeymiş o kameralar? Hangi merkezi kamerayla donatmışlar?Zaten kamera sistemi ile donatılmış merkezler mi kastediliyor yoksa bilmem nerdeki dağın basındaki EKG si bile zor çalışan merkezi mi kastediliyor?Zaten daha önce yapmalrı gereken sorumlugu neden simdi onlarca kişi darp edildikten sonra secim konuşmları esnasında hizmette buluyoruz adı altında lansedilmeye çalışıyor?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ertug
  • ertug's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
12 years 11 months ago #2 by elifson
Onca sağlık çalışanının dövülmesi ,taciz edilmesi mi gerekiyordu tedbir almak için..
Bütün bunlar olduktan sonra mı görüldü buna ihtiyaç olduğu?
İntihar eden doktorlardan sonra mı?
Dövülürken kolu kırılan doktorlardan sonra mı? :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 11 months ago #3 by umc

Akdağ: Magandalara müsamaha etmeyeceğiz
Akdağ, "Sağlık hizmeti alıp, magandalık yapanlara asla müsamaha etmeyeceğiz. Bunun için bütün hastanelerde güvenlik tedbiri aldık,hastanelere kamera sistemleri kurduk." diye konuştu.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, seçim bölgesi ve memleketi Erzurum'daki seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bakan Akdağ, Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hekim ve hemşirele hitap etti. Sağlık Bakanı Akdağ, Hemşireler Haftası nedeniyle, konuşmasın önemli bir kısmını hemşirelerin sorunlarına ayırdı. Sağlık hizmeti alanların magandalık yapıp sağlık çalışanlarına saldırmasına asla müsamaha etmeyeceklerine vurgu yapan Akdağ, "Çocuğu için yüreği sızlayan bir annenin sert konuşmasına müsamaha edebiliriz. Onu anlarız sonuçta bir annedir. Verdiğimiz hizmeti tam fark edememesinden sert konuşmasına tahammül ederiz çünkü o annedir. Ama affınıza sığınarak söylüyorum sağlık hizmeti alıp, magandalık yapanlara asla müsamaha etmeyeceğiz. Bunun için bütün hastanelerde güvenlik tedbiri aldık,hastanelere kamera sistemleri kurduk.Toplumda maalesef bazı kendini bilmez asosyal tipler var. Bunların hemşirelerimize, hekimlerimize ve sağlık çalışanlarına el uzatmaları asla izin vermeyeceğiz " dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÜZERİNDE YOĞUNLUK VAR

Avrupa Birliğiüyesi 53 ülke arasında kişi başına düşen hekim ve doktor sayısının en az olduğu ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini de hatırlatan Sağlık Bakanı Akdağ,"Aralarında Ermenistan'ın da bulunduğu 53 Avrupa ülkesi arasında nüfüsa göre en az hemşire ve doktor Türkiye'de bulunuyor. Avrupa ortalamalarında 100 bin kişiye 750 hemşire düşerken bizde 200 hemşire düşüyor.Bu da başta hekim, hemşire ve fizyoterapistlerin iş yükünü artırıyor" diye konuştu. Bakan Akdağ, daha sonra fotoğraf sanatçısı İmran Uzun'un, 'Gülen Hemşire' konulu fotoğraf sergisini gezdi.


alıntı : medimagazin

Dr Ulaş Mehmet Çamsarı

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • umc
  • umc's Avatar Topic Author
  • Offline
  • eksper üye
  • eksper üye
  • in musica veritas
More
Time to create page: 0.222 seconds