Topic-icon TUS dershanesi USMLE için verimli olabilir mi?

11 years 6 months ago #1 by in ter
Bence tusa calismak usmle steplerine fayda saglar ama usmleye calismak icin tus kaynaklarini ve calisma yontemlerini kullanmak sadece usmle ye girilecekse vakit kaybi ve beyne gereksiz bilgi yuklemesi olabilir. Daha kisa surede ve daha usmle ye yonelik bir calismayla usmle steplerinde daha yuksek puanlar alinabilir diye dusunuyorum.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2 by umc
TUS içerik olarak USMLE ile yaklaşık olarak aynı olsa da, usül olarak elemeye yönelik bir sınavdır, USMLE ölçmeye yönelik bir sınavdır. Bu nedenle TUS daha zor bir sınavdır, ve aynı içeriğin detaylarına inebilen bir sınavdır. TUS çalışan ve TUS sınavına hakim olabilen bir kişi benim görüşüme göre USMLE de çok daha rahat başarılı olabilir. Bu bağlamda, evet, TUS dersanesi USMLE'yi fayda sağlayacaktır, ancak USMLE sınav soru sistemine aşinalığın devamı koşuluyla. Bu da sürekli olarak TUS içeriğini USMLE soruları ile desteklemekle mümkün olabilir.

Dr Ulaş Mehmet Çamsarı
The following user(s) said Thank You: rzdede, toutlemonde

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago - 11 years 7 months ago #3 by arazis_med
Simdi bizim universite tusdatayla anlasmali ve tus kursu ucretsiz olarak veriliyor okulda. yarin kitaplar dagitilacakmis, kutuphanem icin gidip alicam tabiki ama bir konuda goruslerinizi almak isterdim. bir ayin 3 haftasi, iki hafta hftasonu bir hafta haftaici olacak sekilde ayarlamis dersler. sizce katilmamin bir faydasi olurmu yoksa zaman kaybimi, onun yerine oturup kaplan calissam dahami verimli olur. tusa girmeyi dusunmuyorum, sadece ders anlatimlarini dinlemek acisindan sormustum ucretsiz olunca.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.186 seconds