Topic-icon Cleveland'da kalacak yer önerisi

6 years 1 month ago #1 by ozguregekaan
Merhabalar
Bu yaz için Cleveland'a gitmeye hazırlanıyorum ancak aynı durumla karşı karşıyayım. Farklı bir öneri/deneyiminiz var mıdır kalacak yer konusunda ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #2 by drmfy
merhaba;
kendimde 2 sene önce CC te bulunmuştum. önerilerim:
1. kampüs içindeki oteller ortalama dr u çok aşar.
2. airbnb ile oda/ev kiralanabilir. kemdimde bu yolu kullanmıştım. 'UNIVERSITY CIRCLE' bölgesi biraz pahalı ama oldukça güvenli ve park market spor salonu ve hatta sanat galerisine kadar her imkanı barındırır. öneririm. ne kadar o bölgeye yakın olursan o kadar iyi olur :)
3. case universitesi öğrenci yurtları ile ilgili bir hanımefendi ile mailleşmiştim. mayıs ayında üniversite kendi öğrencileri olduğu için çok kibar bir biçimde kabul etmedi. yaz dönemi için deneyin derim ;)

umarım güzel bir tecrübe olur. iyi günler.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #3 by Aydoğdu
Merhaba
Cleveland clinic 1 sene önce observer lara kalacak yer saglıyordu. Bu kalacak yer aslında en uygunu olur. Kampüsün içinden yürüyerek gidersiniz. Bunun için fazlaca para istiyorlarsa bile yine bu yolu araştırın derim çünkü ulaşım vs den fazlaca tasarruf edersiniz. Hangi ay gideceksiniz bilmiyorum ama Cleveland ın kışı baya çetin oluyor. Ama bu mümkün değilse Craigslist teki sublet ilanlarına bakabilirsiniz.

cleveland.craigslist.org/search/sub

sol üstteki dropdown dan ilanları harita üstünde görebilirsiniz.

Maalesef kampüsün etrafında pek kalacak yer yok. Daha çok Case Western Üniversitesinın etrafında tutabileceginiz yerler var. Buralardan tek veya çift vasıta kampüse gelebilirsiniz. Hava güzelse yürünebilir de. Finansal olarak rahatsanız araç kiralama yoluna da gidilebilir. Çünkü otobüsler seyrek geliyor genelde.

Umarım verimli geçer.. Başka sorunuz olursa yardımcı olmaya calısırım..

Kolay gelsin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #4 by dogudurak
Merhabalar
Cleveland clinicte 1 aylık yaz stajı için bir çok adımı tamamlamis bulunmaktayım. Fakat en büyük sorun konaklama gibi görünüyor. Bu durumla ilgili deneyimi olan, bir tavsiyede bulunabilecek olan, günümüz sartlarinda tahmini ne kadar maliyete ulaşacağı hakkında bir tahmini olabilecek insanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.380 seconds