Topic-icon ABD'DE DAHİLİYE STAJI

7 years 6 months ago #1 by kulakjack
Replied by kulakjack on topic ABD'DE DAHİLİYE STAJI
Cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim ama hastane sitelerinde bir irtibat numarası ve adres yazıyor yani email yazmıyor direk sanki. Mesela örnek olarak bir tane link atabilir misin rica etsem, şimdiden çok teşekkürler tekrar.:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #2 by Mcqueen11
Replied by Mcqueen11 on topic ABD'DE DAHİLİYE STAJI
Hocam çoğu hastanenin sitesinde yazıyor e-mailler. Gitmek istediğiniz hastaneleri sıraya koyup sırayla sitelerine girdiğinizde bulabileceğinize inanıyorum. Türkiyede 4.sınıftayken bildiğim kadarıyla US'te Türkiyede yaptığınız şekilde hands-on staj yapamıyorsunuz. TR'de 6.sınıftayken izin veriyorlar. internlük öncesi hands-on olmadan anlaşıp gidenler var ama bazı girişimleri yaptıklarını söylemiş bazı hocalarım sitede bu şekilde gittikleri halde. Pubmedden mail bulmak 1.planda olmamalı bence. Öncelikle okulun sitesinden bakıyorum ki hemen hemen hep orada oluyor e-mail, yoksa ve o kişiye atmam gerekiyorsa çok yüksek ihtimal pubmed'de de oluyor. Merak ettim, hangi hastanenin sitesinde hocaların mail adreslerini hiç bulamadınız?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #3 by kulakjack
Merhaba arkadaşlar. 4. sınıf öğrencisiyim.ABD'de dahiliye stajı yapmak istiyorum.Herkes doktorlara e-mail atın diyor ancak hastane sitelerinde ve pubmed'de bulamadım e-mail adreslerini :( . Çok istiyorum ABD'de uzmanlığımı almak. Şuan paralı observership programlarına bile razıyım. Tabi önceliğim e-mail ama bir türlü somut bir icraata geçemiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.489 seconds