Topic-icon Arastırma pozisyonlarında süre sınırlaması var mıdır?

13 years 4 months ago #1 by umc

november wrote: Greencard sahibi birisi icin dusunuldugunde 'Research fellowship' olarak en fazla kac yil calisabiliriz. Bu sure sadece calistigimiz klinikle aramizdaki hukuka bagli birsey mi?



Araştırma pozisyonları, işin doğası gereği serbest pozisyonlardır.O nedenle süre sınırlaması olduğunu zannetmiyorum. Süre sizinle anlaştığınız kurum, kişi ya da laboratuvar arasında olabilir. Çalıştığınız projeye ve onun için biçilen süreye de bağlıdır. Tabii eğer "green card" ya da vize sahibi iseniz o durumda ABD'de ki oturma durumunuz onunla ilgili olacaktır ve bu da size verilen pozisyon için araştırma projesinden daha fazla önem kazanabilir. Bütün bunlar tartışmaya açık olacaktır ve genelleme yapmak mümkün olamaz.

Dr Ulaş Mehmet Çamsarı
The topic has been locked.
More
13 years 4 months ago #2 by umc
Sayin Üyemiz,

Paylaşımınız için teşekkürler. Soru Sorma Alanı'na kurallara uyarak yapmış olduğunuz giriş için 15 USMER puanı almaya hak kazandınız. Başlığın gelişmesi ve KısKaç Soru Bankası'na aktarılması durumunda bir 15 puan daha kazanacaksınız.

Sorulan soruyla ilgili olarak fikri olan tüm üyelerimizi paylaşıma davet ediyoruz.

Sevgiyle,

USMLE STRATEJi MERKEZİ
www.usmer.org

Dr Ulaş Mehmet Çamsarı
The topic has been locked.
More
13 years 4 months ago - 12 years 11 months ago #3 by november
Greencard sahibi birisi icin dusunuldugunde 'Research fellowship' olarak en fazla kac yil calisabiliriz. Bu sure sadece calistigimiz klinikle aramizdaki hukuka bagli birsey mi?
The topic has been locked.
More
Time to create page: 0.200 seconds