Topic-icon Kesin karar verildikten sonra sadece ingilizce kaynaklardan mı çalışılmalıdır?

More
12 years 6 months ago #2 by kubo
Anladım, peki bu durumda alacağım ders kitaplarını ingilizce olarak alayım. teşekkür ederim:)
The topic has been locked.
More
12 years 6 months ago #3 by in ter
Bence sınavlar için sadece ingilizce kaynaklardan hazırlanmak yeterlidir. Sizin de belirttiğiniz gibi okul derslerinde Türkçe olarak öğreniyoruz ve sınav için birkaç kaynaktan sınava yönelik ingilizce olarak hazırlanmak yeterlidir.

Tus kitabı okumamış olsam da arkadaşlarım hazırlanırken gördüğüm kadarıyla USMLE stepleri için fazla ayrıntılı kitaplar. Tus kitabı okumak yerine staj sınavına hazırlanmanız çok daha iyi olacaktır. Stajlarda öğrenilen birçok bilgi tus için gereksiz addedilse bile Usmle için değerli olabiliyor. Gönül rahatlığıyla staj sınavlarınıza çok iyi bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Aynı zamanda usmle için de hazırlanmış olursunuz.
The following user(s) said Thank You: kubo
The topic has been locked.
More
12 years 6 months ago - 12 years 6 months ago #4 by kubo
Karar verildikten sonraki süreçte sadece ingilizce kitaplardan mı ders çalışmalıyız, türkçe kitaplardan çalıştıklarımız sınav için yeterince yardımcı olmazlar mı? İçerikleri, ayrıntıları bakımından çok farklı mıdırlar?
Normal okul derslerimiz Türkçe. Okulla birlikte aynı zamanda steplere hazırlanırken vakit bulamazsak hangisini tercih etmeliyiz: stepler için ingilizce mi yoksa okul için türkçe mi? Ya da steplere inglizce kitaplardan hazırlanırken bu aynı zamanda okul için de yeterli olur mu? Daha önce okulla birlikte hazırlananlar nasıl bir yol takip ettiler, paylaşabilirler mi?
The topic has been locked.
More
Time to create page: 0.243 seconds