Topic-icon Diploma "issue date" ileri bir tarihken diploma alınırsa sorun olur mu ?

12 years 5 months ago #1 by ercan
Sağol Ulaş abi. Ben her hangi bir açıklama yapmadan gönderdim, sıkıntı olmadı hatta permitim bile geldi :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 5 months ago #2 by umc
Bu konudaki tecrübelerimiz bu konuda hiçbir sorun yaşanmadığı yönündedir. Daha geç alınacağı bildirilen diplomanın erkenden alınması durumunda, neden erken alındığına dair bir açıklama ile birlikte diploma yollanmalıdır.

ercan wrote: Her diploması elinde olmayan mezun gibi netten yapılan başvuru sırasında bu tarihi bir kaç sene ileri olarak yazdım. Ama işlemlerim sürerken,yani onaylı belgeleri zarf olarak göndermeden, diploma fotokopisini aldım. Şu an Step 1 için gereken belgelerimi gönderirken form 186da ileri bir tarih belirtilmesine rağmen beraberinde diplomamı da göndersem her hangi bir sıkıntı olmaz, değil mi?


Dr Ulaş Mehmet Çamsarı
The following user(s) said Thank You: ercan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 5 months ago - 12 years 5 months ago #3 by ercan
Her diploması elinde olmayan mezun gibi netten yapılan başvuru sırasında bu tarihi bir kaç sene ileri olarak yazdım. Ama işlemlerim sürerken,yani onaylı belgeleri zarf olarak göndermeden, diploma fotokopisini aldım. Şu an Step 1 için gereken belgelerimi gönderirken form 186da ileri bir tarih belirtilmesine rağmen beraberinde diplomamı da göndersem her hangi bir sıkıntı olmaz, değil mi?
The following user(s) said Thank You: umc

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.254 seconds