Topic-icon "Authorized Official" krizini nasıl çözebilirim?

12 years 3 days ago #1 by ulasozturan
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bugün okul adına dilekçeyi onaylatıp ECFMG ye gönderiyorum.Ardından kendi belgelerimi toparlayıp göndereceğim. Peki dilekçeler veya belgeler ECFMG ye gittikten sonra ne kadar sürede işleme konuluyor? e-mail e 3 haftada cevap geliyor bazen gelmiyor bile. Bu süreç çok uzun sürer mi acaba?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 5 days ago #2 by dr.gagavuz
Merhaba,

Ben de ayni sorunlari yasadim. Basvurmadan 1 ay once dekanimiz degismisti, imzalar "update" edilmedigi icin, basvurum ilk seferde kabul edilmedi. Evet, diger arkadaslarimizin da dedigi gibi, en iyisi okulun elektronik
sisteme kaydolmasidir. Ancak, sunu eklemek istiyorum, ben KTU mezunuyum, inan ki ECTS sertifikasi almis bir universite olmasina ragmen, ogrenci islerinde ingilizce bilen birileri yok :laugh: . Yani elektronik kayda guvenme. Bu yuzden, garanti olsun diye sana e-postami veriyorum ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ), bana yazarsan sana ingilizce bir dilekce gonderecegim. Bu dilekceyi dekana imzalat, ne oldugunu da acikla, sonra da hemen ECFMG'ye gonder. Sorun hallolur. Kolay gelsin!

Saygilarimla,

Sergey
The following user(s) said Thank You: deniz, ulasozturan, abdiallah

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 5 days ago #3 by ulasozturan
teşekkür ederim EMSWP ye mail attık umarım bütün bu süreci çabucak halledebilirim. 3 aydan daha kısa bir sürem var yetiştiremezsem periyodum ertelenecek sanırım

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 1 week ago #4 by deniz
okulunu EMSWP ye kaydettirdikten sonra form 186 ya basvurabilirsin. Sinav icin acelen yoksa gec kalmazsin. Sonucta teker teker gondermektense 1 kere de halletmek cok daha iyi!

Dr.Deniz Doruk

Resident in Psychiatry
Mayo Clinic
Rochester, MN

The following user(s) said Thank You: ulasozturan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 1 week ago #5 by ulasozturan
Yardımınız için çok teşekkür ederim. e-mail'i This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. a atmıştım 2,5 hafta önce. bugün cevap geldi okulun yetkilisi, imza örneği..vs posta yoluyla gönderilmesi gerekiyormuş. EMSWP için de ayrıca form isteyip kayıt yapmak gerekiyormuş. okulum EMSWP henüz kayıtlı olmadığından Form 186 yerine Form 183 alabildim. Bu nedenle her step için tekrar belgelerimi ecfmgye postalamam gerekecek acaba okulu EMSWP ye kayıt ettikten sonra form 186 yı alabilmek için geç kalmış sayılır mıyım?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 1 week ago #6 by deniz
Merhaba,

Oncelikle kolay gelsin. E-postalara cevap 3 haftadan once nadir gelir genelde.
Okulunun EMSWP ye de girmesi gerekiyor, ki bu IMED den farkli.
Okulundan bir yetkilinin belirlenmesi ( genelde dekan ya da yardimcisi) ve o kisinin sifre almasi gerekecek.o kisinin imzasi muhuru filan emswp portalinda kayitli olacak. Daha sonra okulun seninle ilgili tum islemleri EMSWP uzerinden giris yaparak tamamlayacak. Ornegin diploma orneginin gonderilmesi, transkriptinin onaylanmasi vb gibi. ECFMG de okulunla bunun uzerinden bilgi kuracak.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine veya This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. denediniz mi?
telefonla arayabiliyorsaniz en hizli o sekilde ulasabilirsiniz..

su baglantiya da bir goz at istersen

iwa2.ecfmg.org/iwafaq.asp#11

Kolay gelsin

Deniz

Dr.Deniz Doruk

Resident in Psychiatry
Mayo Clinic
Rochester, MN

The following user(s) said Thank You: umc, kerim, ulasozturan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 1 week ago - 12 years 1 week ago #7 by ulasozturan
Herkese Merhabalar,
Ben Mustafa Kemal Üniversitesi/HATAY tıp fakültesinde dönem 5 öğrencisiyim.Okulun ilk öğrencisiyim ve fakültenin USMLE başvuru deneyimi yok.geçen hafta Step 1 için on-line application ı tamamladım. Form 183(Certification statement)'ı onaylatabileceğim yetkili kişi,mühür, imza.. vs.okulum tarafından ECFMG'ye bildirilmemiş. Okulum geçen yıl IMED list e alındı ve dekan yardımcısıyla konuştuğumda sadece okulun fiziki bilgilerini YÖK e gönderdiklerini başka bir bilgi talep edilmediğini söyledi. ECFMG iletişim bilgilerinden general inquiries ve international credential services e dekan yardımcısı ve ben ayrıca mail attık cevap almadık. Fax çektik yine cevap gelmedi. Acaba yanlış yerlerle mi bağlantı kurmaya çalışıyoruz? Yetkili kişi yokken belgelerimi nasıl onaylatacağım?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.329 seconds