Topic-icon USMER Ansiklopedi Projesi ve Puan Ödülleri

12 years 3 months ago - 12 years 3 months ago #1 by USMER
Sayın üyelerimiz,

USMER Ansiklopedi Projesi bir süre önce hizmete sokulmuştur. Takip edenlerin bildiği üzere, USMER Ansiklopedi, ABD'de tıpta uzmanlık, USMLE, ECFMG yolundaki tüm terimleri ve kavramları ansiklopedi formatında düzenlemeyi amaçlayan ve herkese açık olacak şekilde tasarlanmış bir projedir. Bir süredir bazı üyelerimiz bu bölümümüze çeviri yaparak hem tam üyeliklerini katkı ile devam ettirmekte hem de çok büyük bir projeye katkı sağlamaktadırlar.

USMER Ansiklopediye nereden ulaşabilirim?
www.usmer.org/kutuphane/usmer-ansiklopedi.html

USMER Ansiklopedi formatı nedir?

Ansiklopedik başlıklar içerecektir. Terim, tanım ve temel kavramlar referans gösterilerek makul bir uzunlukta açıklanacaktır.

Hangi kaynaklar referans olabilir?

USMER Ansiklopedi sadece konu hakkında resmi kaynakları referans kabul edecektir. Bu kaynakların başlıcaları, USMLE ve ECFMG resmi siteleridir.

Kimler bu projeye katılabilir?

Bu projeye katılmak için USMER Üyesi olmak gereklidir. Sitemize kayıt yaptıran herkes katılabilir (Tam Üyelik şartı yoktur)

Katkılar nasıl ödüllendirilecektir?

Her 200 kelimelik katkı, 90 USMER Puanı ile ödüllendirilecektir. Katkılar USMER Yayın Kurulu ve Editörü tarafından incelenecek, içerik onaylandıktan sonra puanlar verilecektir. Ansiklopedi'ye 10000 kelime katkı yapıp onaylatan üye "Seçkin Üye" statüsüne yükseltilecek ve USMER Ailesinin kalıcı üyeleri arasına girecektir.

Herkes istediği kadar katkı yapabilir mi?

Evet. Katkıda sınır konulmayacaktır, tüm üyeler istediği kadar katkı yapabilecek ve o oranda da puanla ödüllendirilecektir. USMER Tam Üyesi olabilmek için yaklaşık 1000 kelimelik bir katkı yeterli olacaktır, Tam Üyeliğin devamı içinse her ay 400 kelimelik yeni katkı yapmak yeterli olacaktır.


Bu konuyla ilgili daha fazla bilgi alabilmek için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine yazabilirsiniz.

Alıntı : www.usmle.ulascamsari.com/kutuphane/usme...siklopedi/proje.html

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The following user(s) said Thank You: drsun
The topic has been locked.
More
Time to create page: 0.222 seconds