Topic-icon observership için b1 vize randevusu problemi

5 months 2 days ago #1 by ss
konsolosluğa mail atmayı denedin mi acaba? Ben de observership arıyorum şu anda ama vize durumu böyleyse hiç başlamayayım diye düşündüm o zaman. Bir gelişme olursa yazabilir misin buraya?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 week ago #2 by selinal
arkadaşlar merhaba,
amerikada bu yaz observership statüsünde iyi bir üniversiteden kabul aldım. hastane bana b1 b2 vizesine başvurmamı söyledi ancak b1 b2 vizesi için en yakın randevu tarihi 2025de. konuştuğum vize şirketleri ise j1 vizesine başvurmamı onun için de hastanenin bana ds-2019 belgesi vermesi gerektiğini söylediler. hastane ile bu konu hakkında iletişime geçtiğimde bana bu belgeyi sağlayamacaklarını söylediler.
kafamı karıştıran birkaç konu var. öncelikle vize şirketleri bana b1 b2 vizesi başvurusunda kabul belgemi gösterirsem konsolosluğun sorun çıkaracağını söylediler. ayrıca aynı şirket bana expedition request yapabileceğimi ancak b1 b2 vizesi için bunun muhtemelen kabul edilmeyeceğini de söyledi.
daha önce bu tip bir randevu sorunuyla uğraşıp çözebilmiş olanınız var mı? ayrıca gerçekten b1 b2 vizesine başvurmam bir sorun teşkil eder mi?
şimdiden teşekkür ederim.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.191 seconds