Topic-icon USMER Forum'da beğendiğimiz başlıkları biriktirebileceğimiz bir kişisel arşiv oluşturmamız mümkün müdür?

12 years 11 months ago #1 by USMER
Teknik Güncelleme :

Önceki mesajda bahsedilen forum ayarlarına ulaşabileceğiniz "forum profilim" kısmı USMER tepe ana menüsündeki "usmer forum" başlığı altına "Forum Ayarları" şeklinde yerleştirilmiştir.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The following user(s) said Thank You: elifson
The topic has been locked.
More
13 years 4 hours ago #2 by eguerre
The topic has been locked.
More
13 years 1 day ago #3 by USMER
Evet bu özelliği devreye sokmuş bulunuyoruz.

1.Forumdaki tüm başlıkları tepedekli ikona tıklayarak "beğendim" diyebilirsiniz. Bu mesaj ya da başlık size bundan böyle yanında yıldızlı olarak görünecektir.

2.Forumdaki tüm aktivitelerinizi, imzanızı, bugüne kadar yazdığınız tüm mesajları, size edilen teşekkürleri, sizin ettiğiniz teşekkürleri, ve de en önemlisi "beğendim" diye işaretlediğiniz yıldızlı konuları ya da mmesajları kendi forum profil sayfanızda görebilirsiniz. Profil sayfanıza gitmek için, tepedeki USMER ana sayfasında forum ana başlığına gitmeniz ve karşınıza en tepede çıkan forum menüsünden en sağdaki "forum profilim" başlığına girerek bahsettiğimiz tüm özelliklere ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz başlıkları burda biriktirebildiğiniz gibi, takip etmek istediğiniz başlıklara abone olabilir, takip etmek istemediğiniz başlıklardaki aboneliğinizden ayrılabilirsiniz. Ayrıca forum profil sayfaınızın yine tepedeki sağ köşesinde "düzenle" ikonuna tıklayarak, forumdaki isminizi, profil bilgilerinizi, imzanızı, sizi anlatan yazmak istediğiniz bir cümleyi, avatarınızı vb gibi bir çok şeyi kişileştirebilir ve değiştirebilirsiniz.

Bu özellik USMER Profil sistemi geniş çaplı yenilenmeden önce USMER Profil sayfasında USMER FORUM başlıığında da çıkıyordu, ancak şimdilik o entegrasyonu sağlayamadık. Bu entegrasyon sağlandığı zaman kendi USMER Sayfanızdan bu bahsettiğimiz forum profiline direk ulaşabileceksiniz. USMER sitesinde aynı anda piyasa lideri skriptler çalıştırıyoruz (Jomsocial, Kunena Forum, wordpress vb gibi) Bunların sadece herhangi birisi bir siteyi oluşturmaya yeterlidir ki internette bu skriptleri kullanarak başka hiç bir özelliğe ihtiyaç duymadan yayın yapan siteler vardır. Biz USMER'de tüm bu entegrasyonları sağlamak için büyük çaba harcıyoruz, bunun da amacı sizlerin interaktif dünyanın her olanağından faydalanarak bilgilere ulaşmanızı sağlamaktır. Bu entegrasyon çabalarımız bazen ufak tefek aksaklıklara yol açıyor, aradığınız özellikl bir süredir aktif değildi, yeniden aktifleştirdik.

Kullandıktan sonra geribildirimlerinizi bu başlıkta da This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine de bekleriz. Umarız ki forumda beğendiğiniz başlıkları biriktirerek en iyi şekilde arzu ettiğiniz bilgilere ulaşacaksınız. Bir önemli özellikte , "beğendim" olarak işaretlediğiniz her başlık ya da mesaj, ana sayfada ve kendi sayfanızdaki en sağ kolon boyunca uzanan forum son mesajlar bileşenlerinde de yanında yıldızlı olarak sadece size görünecektir. Profil sistemi sizin işaretledikleriniz konuları siz beğendikleriniz listesinden çıkarmadığınız sürece USMER veritabanında tutacaktır.

Sevgiler


eguerre wrote: Forumda her uyenin USMLE surecindeki durumu birbirinden farkli oldugu icin bazi sorular ve cevaplari digerlerinden daha onemli olabiliyor. Ben okudugum bazi cevaplari daha sonradan arama yapmadan ulasabilmek icin saklayip kendi arsivimi olusturmak isterdim. Sitede her uyenin begendigi cevaplari ya da basliklari saklayabilecegi kendi arsivi olabilir mi?


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The following user(s) said Thank You: eguerre
The topic has been locked.
More
13 years 1 week ago #4 by umc
Ne güzel bir fikir. Hiç aklıma gelmemişti. Biraz düşünelim. forumdaki başlıklarda "beğendim" isimli bir ikon göreceksiniz. Beğendiklerinizi yıldızla işaretleyebiliyorsunuz. Ama sizin bahsettiğiniz proje daha kapsamlı bir olanak gerektiriyor. Bunu nasıl yapabiliriz biraz düşünelim. Bence harika bir fikir. Proje sorumlusu olan bir moderatör arkadaşımız var, Onur Korkut, onu bile kıskandıracak bir proje...Bu konuda bir gelişme kaydedersek bu başlıktan duyururuz Sevgiler..

Dr Ulaş Mehmet Çamsarı
The topic has been locked.
More
13 years 1 week ago - 13 years 1 day ago #5 by eguerre
Forumda her uyenin USMLE surecindeki durumu birbirinden farkli oldugu icin bazi sorular ve cevaplari digerlerinden daha onemli olabiliyor. Ben okudugum bazi cevaplari daha sonradan arama yapmadan ulasabilmek icin saklayip kendi arsivimi olusturmak isterdim. Sitede her uyenin begendigi cevaplari ya da basliklari saklayabilecegi kendi arsivi olabilir mi?
The following user(s) said Thank You: nilufer
The topic has been locked.
More
Time to create page: 0.205 seconds