Topic-icon [Taşınan başlıkla ilgili bir üye şikayeti] Cvp: Bir cerrahın tecrübesi!!!

12 years 11 months ago - 12 years 11 months ago #1 by USMER

ertug wrote: Mesajım neden buraya tasınmıs anlayabilmiş değilim.Esas yapmak istediğim vurgu Step3 hakkında bir cerrahın yasadıgı sıkıntıyı dile getirmekti.İletim tamamiyle Step3 ve J1 vizesiyle ilgili bir yaşanmışlığı aktarmaktadır. Yanlış bir başlık oldugunu düsünmedim ve hala düsünmüyorum.

İlgili paylaşımının Step 3 başlığı altında kalması gerekliliğinden yanayım.


Sayın Üyemiz

Başlığı daha önce paylaştığınız alan "Kaynak Bilgi Alanı" ana başlığı altındaki USMLE Step 3 Kaynak Bilgi Alanı alt başlığına girilmiştir.

Paylaşmış olduğunuz girişin Step 3 Kaynakları ile bir ilgisi yoktur. Başlığında Step 3 yazan her alan aynı değildir, USMER Forum bildiğiniz gibi çok sofistike bir organizasyona sahiptir.

Step 3 ile ilgili bir paylaşım yapacaksanız, Step 3 başlığı altına yapabilirsiniz.

Gereklilikler başlığı altında USMLE Sınavları genel başlığı vardır. USMER Forumunun ABD'de tıpta uzmanlık başlığı kronolojik bir temelde düzenlenmiştir.

Paylaşımınız eğer vize ile ilgili ise, "Vize Masası" diye ayrı bir başlık da vardır.

Üyelerimizden ricamız lütfen bir kaç dakika harcayıp USMER Forum genel organizasyonunu inceleyiniz. Açılan başlıklar büyük bir titizlikle açılmakta ve organizasyona çok büyük önem verilmektedir.

Bir diğer önemli konuda, forumda açılan başlıkların içerik ile uyumlu olması gerektiğidir.

"bir cerrahın tecrübesi" diye başlayan bir başlığın Step 3 ve vize ile bir bağlantısı olacağını tahmin etmek imkansızdır.

Step 3 ile ilgili bir konuyu vurgulamak istiyorsanız o halde lütfen biraz daha özenle başkalarını da düşünerek başlıkları açınız.

Bu açıklama sadece size değil tüm üyelerimizedir.


Google ve arama motorları , internetteki tüm içeriği başlıklara göre tasnif ederler, ilgisiz başlıklar sadece üyeler için değil arama motorları açısından bir zorluktur.

Başlığınız istediğiniz içeriği uygun olarak değiştirilip ilgili yere konulacaktır.

Bu açıklamayı anlayışla karşılayacağınızı umarız, saygılar sunar katkılarınız devamını dileriz.

Konu kilitlenmiştir. Sorularınızı This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine yazabilirsiniz.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The topic has been locked.
More
12 years 11 months ago - 12 years 11 months ago #2 by ertug
Mesajım neden buraya tasınmıs anlayabilmiş değilim.Esas yapmak istediğim vurgu Step3 hakkında bir cerrahın yasadıgı sıkıntıyı dile getirmekti.İletim tamamiyle Step3 ve J1 vizesiyle ilgili bir yaşanmışlığı aktarmaktadır. Yanlış bir başlık oldugunu düsünmedim ve hala düsünmüyorum.

İlgili paylaşımının Step 3 başlığı altında kalması gerekliliğinden yanayım.
The topic has been locked.
  • ertug
  • ertug's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
Time to create page: 0.335 seconds