Topic-icon USMER..

12 years 10 months ago - 12 years 10 months ago #1 by USMER
Replied by USMER on topic USMER..
Sayın 'elifson'


1 saat olan oturum zamanının uzun yazılar için üyelerde bir stres oluşturduğuna kanaat getirdik , bu süre 2 saate çıkarılmıştır. Ayrıca uzun bir yazıya "ekle" butonuna basmadan önce "ctrl+A" sonrasında "ctrl+C" yaparak hafızaya almanızı öneriyoruz, bunu alışkanlık haline getirdiğiniz takdirde, "ekle" dedikten sonra kaynaklanacak bir teknik hatada hafızadakini "ctrl+V" yaparak yeniden yapıştırabilirsiniz. USMER genelinde kes-yapıştır fonksiyonları yasaklıdır, ancak kendi mesajınız içinde bu kısıtlama yoktur.

Türkçe denetimi, moderasyon genel tavrı ve yayın ilkelerimiz gibi konularda yaptığınız olumlu değerlendirmelere ayrı ayrı teşekkür ederiz. Değerlendirmeleriniz detaylarıyla yöneticilerimiz tarafından incelenecek ve olumlu geribildirimlerimiz sahiplerine ulaştırılacaktır.

Tüm geribildirimler, USMER MEYDAN başlığı altında (bu başlık) dinlenecektir ve hepsine yanıt verilecektir. Kimliklerini açıklamak istemeyen üyelerin "this post contains sensitive information. Remove all user information from this post" küçük kutusunu kullanarak bu başlığa yapacakları girişlerde üyelerin IP adresleri dahil olmak üzere hiçbir bilgileri kaydedilmemektedir. Bu nedenle olumlu olduğu kadar olumsuz eleştirileri de bekliyoruz.

Saygılar sunarız,

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The following user(s) said Thank You: elifson

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #2 by elifson
Replied by elifson on topic USMER..
Geribildirimler konusundaki hassasiyetiniz için teşekkür ederim ..

Yazacak çok şey var.O yüzden bu cevaplama sayfasının süresi olan 1 saat yeter mi diye düşünüyorum. Aklımdakilerin hepsini toparlayıp ifade edebilir miyim ondan da endişeliyim,yine de bir ucundan başlıyorum.

USMER i yaklaşık 4 ay gibi bir süredir takip ediyorum ve bu süre zarfında edindiğim izlenimdir kalitenizden ödün vermiyor olmanız..

1.Site için inanılmaz bir emek harcanıyor arka planda..Bu farkediliyor. Şunu düşünmüyor değilim,günlük hayatınızı nasıl devam ettiriyorsunuz? Çocuğunuz gibi ilgileniyorsunuz ..tam tabiri bu.. İnsan çocuğu için en iyiyi ister,en fazlasını ,en güzelini ister ..Ve sizler bunu çok iyi yapıyorsunuz..Çocuğunuza zarar vereceğini düşündüğünüz herşeyin karşısında , onun iyiliğine olacak herşeyin de peşindesiniz..Bu bakımdan ; iyilik ile kötülüğün ayrım noktası çerçevesinde çok net fikirleriniz ve standardın üstünde bir anlayışınız sözkonusu..
Bu noktada sitede herhangi seviyesiz bir durumla karşılaşmak mümkün değil.. Forum düzeni ve içeriği oldukça sistematik ve konu dağılmasına izin vermeyecek şekilde sınırlar çizilmiş..ve bu içeriğin bozulmasına izin verilmiyor..merhamet var ancak taviz yok...

2.Moderatör seçimi konusunda oldukça güzel kararlar verilmiş , veriliyor...
3.Türkçe'nin kullanımı konusunda gösterdiğiniz hassasiyet de oldukça anlamlı .Bu konuda editör belirlenmiş olması , uyanık davranılması da hoş..Sonuçta elimizde iletişim kurabilmek için bir dilimiz var ,onu da en güzel haliyle kullanmak lazım ki ilk günki gibi olmasa da elimizde bir dilimiz olsun....
4.Bizi biz yapan içinden çıktığımız kültür , içinde doğduğumuz vatan ..Herşey vatan için..Özgürlük onunla var .. Bu bağlamda USMER'in felsefesi oldukça anlamlı..oldukça...
5.Doğru bildiklerinizden tanıdık olma , hatır noktasında olma durumu olsa da vazgeçilmemesi , açık ve net bir şekilde ifade edilmesi hoş..
6.Samimi ve sıcak bir ortam kurularak siteye giren ,üye olan herkese sahip çıkılması çok güzel..Bu aile olmak için en yeter şartlardan biri..Dediğim gibi ...çocuğunuzla ilgilenir gibi ilgilenmek noktası..
7.Değişime açık olmak..USMER çocuğunu da dinliyor..Bir çocuk her zaman için en büyük yeniliktir..Hiçbir zaman hayal ettiğiniz gibi olmaz.. Sizin kurallarınız vardır, ancak o çocuğun da kendine ait bir dünyası ve kuralları var..Siz onu kendinize uydurmaya çalışırken o da sizi kendine uydurmaya çalışır...Makul seviyede ona uymak mantıklı..Ve bunu USMER başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor..

ne kadardır yazıyorum bilmiyorum ,ancak bunları göndermem lazım ki süre aşımına uğramayayım :)
The following user(s) said Thank You: eguerre, nilufer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago - 12 years 10 months ago #3 by USMER
Replied by USMER on topic USMER..

elifson wrote: Hakikaten çok güzel ,her geçen gün daha gelişen,daha ilerleyen , kalitesinden taviz vermeyen oldukça hoş bir site oldu USMER...
Ve daha önce eguerre nin dediği ; aile gibi oldu burda herkes..

Tebrik ediyorum.. :)


Sayin `elifson`

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Mutlu olduk.

"Bir aile" oluşturmak kolay iş değildir. Başarabiliyorsak ne mutlu bizlere...

Bireyler aileleri, aileler toplulukları, topluluklar uzun dönemde lobileri ve güç birlikteliklerini doğuracaktır. Ulusumuzun yurt içinde ve yurt dışında ihtiyacı olan budur.

USMER Yönetimi geribildirimleri tahmin ettiğinizden çok daha fazla ciddiye almakta ve derhal eyleme dökmektedir. USMER Yönetim forumları tüm diğer forumlardan daha hareketlidir, USMER Yönetimi olarak bir kültür oluşturma çabası içindeyiz ve kuruma ait herşeyi, sitedeki her köşeyi didikleyerek kaliteyi artırmak çabası içindeyiz.

O nedenle spesifik olarak "kalitesinden ödün vermeyen" derken hangi kalitelerden bahsettiniz? Paylaşabilir misiniz? Beğendiğiniz değişiklikler nelerdir? Kısaca size bu mesajı yazdıran tetikleyici etmen spesifik olarak ne olmuştur?

Paylaşımlarınız altın değerindedir.

Sevgiyle,

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The following user(s) said Thank You: elifson

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #4 by elifson
Replied by elifson on topic USMER..
ve çok çok .. teşekkür ediyorum...
The following user(s) said Thank You: umc, deniz, nilufer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #5 by elifson
USMER.. was created by elifson
Hakikaten çok güzel ,her geçen gün daha gelişen,daha ilerleyen , kalitesinden taviz vermeyen oldukça hoş bir site oldu USMER...
Ve daha önce eguerre nin dediği ; aile gibi oldu burda herkes..

Tebrik ediyorum.. :)
The following user(s) said Thank You: umc, deniz, nilufer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.228 seconds