Topic-icon Tam Üyeydim, puanım neden azaldı?

12 years 9 months ago #1 by USMER

hejar wrote: Benim puanım 500 ün üstünde ama hala çömezim neyse:))Zaten yapabileceğim şeylerin çoğuna çömezken de ulaşabiliyorum ne güzel.


Sayın üyemiz "hejar",

Dr Nilüfer Hanım'ın belirttiği www.blog.usmer.org/2011/05/usmer-uye-pua...e-ilgili-guncelleme/ bağlantılı yazıda açıklandığı üzere, puanla tam üyelikler belirtilen tarihten beri her ayın başında değerlendirmeye alınmaktadır, her ay başı tüm tam üyelerden 100 puanlık katkıları düşülmektedir, kalan puanları 500 puanın altındaysa, tam üyelikleri belirtilen ay için , bir sonraki ay başına dek iptal edilmektedir. Bu sistem sayesinde yönetim tam üyelik sistemindeki haksızlıkların önüne geçmekte ve üyelerin puanlarını daha iyi takip edebilmektedir.

Puanlı üyelik sistemine alternatif olarak getirilen ücretli üyelik sistemi için bu geçerli değildir, çünkü ücret ödeme sistemi herhangi bir yöneticinin takip etmesin egerek olmadan otomatik olarak kişileri tam üye yapabilmekte ve erişimlerini belirtilen süre boyunca açık tutabilmektedir.

Sizin bugün tarihiyle 523 puanınız var. Yeni sisteme göre 1 Temmuz 2011 tarihinde 523-100, 423 puanınız kalacaktır, bu da 500 puanın altında kalacağından, 1 Ağustos 2011 tarihine dek (bir sonraki değerlendirme tarihi) tam üyelik erişiminiz olmayacaktır.

Bu sebeple eğer bir ay boyunca üyeliğinizin kapalı kalmasını istemiyorsanız, bugün USMER'e yaklaşık 80 puanlık bir katkı yaparak Temmuz Ayı boyunca Tam Üye olabilme fırsatını kullanabilirsiniz.ç

Lütfen puan almak için çeşitli yollar olduğunu unutmayınız, şayet sadece twitter hesabına üye olarak ve usmer site çubuğunu indirerek 90 puan alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Sevgi ve saygıyla

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The following user(s) said Thank You: hejar
The topic has been locked.
More
12 years 9 months ago #2 by ertug
Replied by ertug on topic Tam Üyeydim, puanım neden azaldı?
Haziran ayı için son saatler ....

YARIN vergilerimiz yine kesilecek :)))Sizleri bilmem benim tuzum kuru puanım sağlam :))
yıhyıyıyh
The topic has been locked.
  • ertug
  • ertug's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
12 years 9 months ago #3 by hejar
Benim puanım 500 ün üstünde ama hala çömezim neyse:))Zaten yapabileceğim şeylerin çoğuna çömezken de ulaşabiliyorum ne güzel.
The topic has been locked.
More
12 years 9 months ago #4 by nilufer
Tam uyelerden 100 puan kesildi
http://www.blog.usmer.org/2011/05/usmer-uye-puanlandirma-sistemi-ve-tam-uyelik-ile-ilgili-guncelleme/

Bak burdan ayrintili bilgiye ulasabilirsin
The topic has been locked.
More
12 years 9 months ago #5 by hejar
ya Nilüfer sen yöneticisin bu apartmanda bilirsin az çok diye sana soraym..Sahi ben eskiden tam üyeydim neden şimdi kısıtlı üye oldum??
Bir Tasfiye rüzgarı mı esti ben Fransadayken:))
The topic has been locked.
More
Time to create page: 0.266 seconds