Topic-icon Tekirdağ'da doktoru bıçakladılar

12 years 6 months ago #1 by zebir
Allah kahretsin bu adamları. Ne günlere geldik, ne olacak bu halimiz? İnsan içinden umutsuzluğa kapılmayalım diyor ama, bu hadsizlere bu cesaret kimler tarafından veriliyor? Sağlık politkalarını bozukluğunu da geçti bu olaylar artık, doktorlar düşman gibi görülmeye başladı. Haklarını alamayan, devlet tarafından sömürülen hekimlerin artık can güvenliği de kalmamıştır.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #2 by umc

Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz uzmanı olan Dr. Cenap Bozatlı, görev yaptığı hastane önünde kimliği belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalçasından yaralanan 48 yaşındaki Bozatlı hastanede tedavi altına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Tekirdağ Devlet Hastanesi yakınında meydana geldi. Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı Dr. Cenap Bozatlı hastane karşısındaki büfeden dönerken, arkasından gelen ve kimliği belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Bozatlı’yı sağ kalçasından yaralayan saldırgan olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde yere düşen Dr. Cenap Bozatlı’ya ilk müdahaleyi çevre esnafı yaptı. Bozatlı, daha sonra sedyeyle görev yaptığı hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

POLİS, ŞÜPHELİYİ ARIYOR

Tekirdağ Asayiş Şubesi ekipleri, olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için soruşturma başlattı. Durumu ağır olan Dr. Cenap Bozatlı’nın ifadesi alınamazken, polis çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.

Kaynak : Vatan Gazetesi


Dr Ulaş Mehmet Çamsarı
The following user(s) said Thank You: zebir

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • umc
  • umc's Avatar Topic Author
  • Offline
  • eksper üye
  • eksper üye
  • in musica veritas
More
Time to create page: 0.248 seconds