Topic-icon karar sürecini sonlandırırken..

8 years 8 months ago #1 by umc
Tesekkur ederim Nihal tebriklerin icin ve ozellikle dusuncelerini paylastigin icin.
Karar Sureci gercekten de en onemli surec ve cogu arkadasimiz icin sessiz ve derinden ilerleyen bir surec. Bazen farkinda dahi olunmadan icinde olunan surec. Evet, USMER'de en fazla bu surecin uzerinde durulur, mesaj ve tartisma kulliyati en zengin ana basliklardan birisidir. Bundan sonraki surece gectigine gore artik `gereklilikler` asamasinda ilerleyeceksin demektir, ve bu surecte de umarim buradaki essiz topluluktan yararlanirsin. USMER'deki deneyim zenginligi sureci basariyla tamamlayanlarin yillar icinde artmasi nedeniyle, giderek zenginlesti. Bundan payim varsa ne mutlu bana.
Yolculugunun devam eden kisminda da gorusmek uzere sana basarilar dilerim.

Dr Ulaş Mehmet Çamsarı

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #2 by Nihal
Herkese merhaba,
Ben halihazırda 1 yıllık genel cerrahi asistanıyım,uzun zamandır (nerdeyse tıp 3.sınıftan beri) aklımda olan Usmle calısmak ve ihtisası Amerika'da yapmak fikri anca yeni yeni hayata gecebiliyor benim icin.
Burda en cok uzerinde durulan karar verme süreci benim acımdan en uzun soluklu dusunme zamanıydı.hala kendi icimde Amerika'da klinik deneyime sahip olmadan netlestiremeyecegim soru isaretleri mevcut olsada bu yola girdim sayılır.
Bu yazıyı burdaki zamanında fedakarlık yapıp her türlü soruya bıkmadan usanmadan cevap veren basta ulaş abi olmak üzere site yönerimine tesekkürü borç bildigim icin yazıyorum ,ayrıca yüksek moral ve motivasyon gerektiren sınava hazırlık sürecinde yanımızda olduğunuzu hissetmek -binlerce kilometreden dahi olsa -bu ise kanalize olabilmekte cok onemli bir faktor..

Ha unutmadan Ulaş abı sanırım baba oldu yakın bir zamanda ,burdan da tebriklerimi sunmak isterim :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.404 seconds