Topic-icon USMLE Step 2 CK tecrubesi - Hazırlayan : "epidosin"

13 years 4 months ago #1 by ergin
Epidosin tebrik ederim umarım hedeflerini gerçekleştirirsin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #2 by umc
Sayin Üyemiz,

Paylaşımınız için teşekkürler. Tebrik ederiz, paylaşımınız USMER DENEYİM BANKASINA girmeye hak kazanmıştır. Deneyim bankasına girmeye hak kazanan bir paylaşım karşılığı olan 60 puan üyelik hesabınıza eklenmiştir. Buradaki paylaşımınız kısa bir süre sonra deneyim bankasına taşınacaktır.

Sevgiyle,

USMLE STRATEJi MERKEZİ

Dr Ulaş Mehmet Çamsarı

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #3 by hejar

epidosin wrote: şu an bitmek üzere. 2008-2009 yılında step 1 2 ve cs leri verdim.

USMLE puanlarınızı uzmanlıktan sonra fellow icin mni kullanacaksınız?peki mecburi hizmet meselesi ne olacak??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago - 13 years 4 months ago #4 by umc

epidosin wrote: HER ŞEY ÇOK DAHA İYİYİ VE MUKEMMELİ HAK EDEN MİLLETİMİZ VE ULKEMİZ İÇİN OLSUN,BUNU KENDİNİZE DUSTUR EDİNİRSENİZ YORULMAZSINIZ.
SAYGI VE SEVGILERIMLE


Bu kadar Amerika kelimesi geçen bir sitede daha çok duymak istediğimiz cümleler bunlar. Sitemizin ruhunu ve felsefesini çok iyi yakalamayı başarmış duygular. Beyin gücünü teşvik ederek zaten binbir dertle uğraşan güzel Türkiye'mim ve ulusumun güzel beyinlerini Amerika'ya peşkeş çekmek dünyada en son yapmak istediğimiz şeydir. Epidosin arkadaşımın da söylediği gibi bu sitede yapmak istediğimiz herşey bize dünya çapında ücretsiz kazandıracak olanaklar sunan su içtiğimiz yemeklerine doğasına insanına aşık olduğumuz memleketimizin yüksek kapasiteli hekimlerimizin Amerika seçeneklerini doğru anlatmak, bu seçeneklerin uzun vadede yine Türkiye'nin lehine işleyebilmesini sağlamaktır.

Bu noktada Atatürk'ün "sizi kıvılcım olarkk gönderiyorum, alevler oalrak geri dönmelisiniz" diyerek Cumhuriyetin ilk büyük aydınlarını ve hocalarını yurt dışındaki en iyi yerlere devlet bursu ile yollamasının ne kadar büyük bir ileri görüşlülük olduğunu takdir etmemiz gerekir.

USMER'de amacımız bu şekilde düşünen Mustafa Kemal Atatürk'ün bahsettiği alevleri yaratabilmektir.

Geri dönmek ya da dönmemek meselesi çağımızın global sisteminde önemi yitirmiş olabilir, günümüzde yurdundan uzaktan da yurduna sürekli faydalı olmaya çalışan Türkler dünyanın her yerindedir. Burada önemli olan ne iş yapıyorsak yapalım, bizi büyüten toprakları, bizi biz yapan dilimizi, tarihimizi, yemeklerimizi, ruhumuzu kaybetmemek, dünyanın neresinde ne yapıyorsak yapalım ait olduğumuz yeri unutmamaktır, yurt dışında en fazla saygı ait olduğu yeri unutmayan ve gittiği her yerde ait olduğu yerin bir patrçası gibi davranan insanlara gösterilmektedir.

Nitelikli paylaşımlar için teşekkür ederiz !

Dr Ulaş Mehmet Çamsarı
The following user(s) said Thank You: elifson

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #5 by epidosin
şu an bitmek üzere. 2008-2009 yılında step 1 2 ve cs leri verdim.

Dr. Ahmet Şahbaz

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #6 by hejar
teşekkürler.bu arada siz kaçıncı sene asistanısınız?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #7 by kerim
Tebrikler

Dr.Kerim Karaoğlu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago - 13 years 4 months ago #8 by epidosin
STEP 2 ya da çıkılmış yeni bir basamak

STEP 2 SINAVINA STEP 1 DEN YAKLAŞIK 6 AY SONRA GİREBİLDİM: MALUM ASİSTANIZ, ÖYLE HER AN ÇALIŞMAK İÇİN MUSAİT OLMUYOR. YAKLAŞIK OLARAK 2.5 AY ÇALIŞTIM. GENE BU YAZIMI AMACI +99 OLAN ARKADAŞLARIN OKUMASINA GEREK YOK.ÇALIŞMA STİLİM HIZLI VE ÇOK TEKRAR OLDU. KAYNAK OLARAK GENE SADECE FİRST AİD, KAPLAN, USMLE WORLD 3LÜSÜ VARDI.BENCE ARTARDA YETER BİLE. İLK HAFTA SADECE USMLE FİRST AİD STEP 1 DEN HIZLI BİR TEKRAR YAPTIM, TAVSİYE EDERİM GENEL HIZLI BİR TEKRAR HER ZAMAN İYİ DİR. SONRA KAPLAN KİTAPLARI VE VİDEOLARI: OZELLİKLEDE BROTHER FISCHER(CONRAD FISCHER) DİNLENMESİ GEREKLİ HEM OGRENME STİLİNİZİ GELİŞTİRMEK HEM DE EGLENMEK İÇİN, BENCE DOKTORLUGUN YANINDA 10 NUMARA BİR STAND UP CI OLURDU.AÇIKCASI DİNLERKEN HİÇ SIKILMADIM. GENE BAZI BOLUMLERİ BİRAZ GEREKSİZ AMA BUNU SİZLERE BIRAKIYORUM, DİNLEYINCE ANLARSINIZ. BU VİDEOLAR HEM INGILINIZCENIZI GELİŞTİRMENIZ DE HEM DE DAHA ETKİN VE KALICI OGRENME DE FAYDALI ARKADASLAR. DEDİĞİM GİBİ AMAÇ BOL TEKRAR BOL SORU. SORULAR ÇOK DAHA UZUN AMA GOZUNUZ KORKMASIN, ILK ONCE NE SORULDUGUNU OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM. YOKSA TUM PARAFRAGI OKUYUM AAA BULDUM WİLSON HAST. DEYIP BODASLAMA ATLAMAYIN, YANİ PARAGRAFTA WİLSON U TARİFLEMİŞ OLABİLİR AMA İSTEDİĞİ BAŞKA BİR ŞEY DE OLABİLİR VE GENEL DE DE OYLE OLUR. YANİ BOL SORU BOL SORU, BUNUN İÇİNDE USMLE WORLD YA DA KAPLAN BİÇİLMİŞ KAPLAN, TAVSİYEM 3 AYLIK OLANINA ABONE OLMANIZ. RAHAT RAHAT SON ANA BIRAKMADAN SORU COZMEYİ, KOORDİNELİ GOTURUN BUNU BENCE. SINAV GUNU 1.BASAMAKTAKİ SABIRSIZLIĞIM VE CAN SIKINTIM BUNDA DA DEVAM ETTİ VE NERDEYSE 1-1.5 SAAT ERKEN BITIRDIM DIYEBİLİR. SONUÇ MU 96/236, AMA GENE EMİNİM Kİ BİZİM GENÇ ARKADASLARIMIZ DAHA İYİSİNİ MUHAKKAK YAPARLAR VE YAPMALIDIRLAR. AAA BİR ŞEYE DEGİNMEDEN GECEMİCEM : BAZEN DUYUYORUM YA DA SOYLUYORLAR, USMLE TUS DAN DAHA KOLAY BİR SINAV MIŞ FALAN, ARKADAŞLAR LÜTFEN YAPILAN IŞLERİ VE BAŞARILARI KUÇUMSEMIYELİM ONCELİKLE. ELMAYLA ARMUTU BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYALIM. ZOR YA DA BASIT BİR SINAV YOKTUR HAYATTA ,SİZ BİR SINAVA ÇALIŞMIŞŞINIZDIR LAYIKIYLA YA DA ÇALIŞMAMIŞSINIZDIR. TABİ GEREKLİ ŞEYLERİ ÇALIŞMAK LAZIM TABİKİ.OYLE HER SEMPTOMU YA DA SENDROMU ÇALIŞMAK DEGİL. DÜZENLİ ÇALIŞILIRSA 2-3 AYLIK PERYOD BİR SINAV İÇİN İDEALDİR. GEREK TUS GEREKSE USMLE OLSUN. YETERKİ KONSANTRE OLUN VE DE BAŞARIYA, KENDİNİZE OLAN INANCINIZI KAYBETMEYİN.
HER ŞEY ÇOK DAHA İYİYİ VE MUKEMMELİ HAK EDEN MİLLETİMİZ VE ULKEMİZ İÇİN OLSUN,BUNU KENDİNİZE DUSTUR EDİNİRSENİZ YORULMAZSINIZ.
SAYGI VE SEVGILERIMLE

Dr. Ahmet Şahbaz
The following user(s) said Thank You: umc, TANER OZDEMIR, ergin, Hell_Spawn, elifson, onur, erseven

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.304 seconds