Topic-icon Washington University in St. Louis School of Medicine Neuroscience Research

7 years 3 months ago #1 by Bozan
tabii mail adresim, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. haberleşiriz, mailinizi bekliyorum.
Başarılar !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #2 by Celikhande
Ben de kabul aldım bu gaz için washington university in louis, daha vise almadim, iletişimde kalsak çok güzel olur :) kalacak yer vs ayarlarken konusuruz. Yeni kabul aldim, ilk kez gideceğim amerikaya, bana da haber verirseniz sevinirim :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #3 by mehmetyasin
vize için hocanın sekreteriyle detayları konuşun,ben 2013 de mayo clinic'e j-1 ile gitmiştim.bazı arkadaşlarım ise başka hastanelere b-1 ile gittiler.

step 1 e başladın mı bilmiyorum ama eğer sınavın son döneminde değilsen ben olsam çalışmazdım onun yerine lab'da daha çok çalış boş zamanlarında yeni insanlarla tanış,ye,iç,gez :)

klinik olmasa da profesyonel görünüm önemli.Erkeksen casual bir pantolon,temiz şık bir gömlek,traşlı saç sakal güzel olur.Kravat duruma göre takılırsın.Şu güzel mesela www.fabrika-tr.com/p_casual-pantolon_7642?categoryID=568

Başarılar :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #4 by Bozan
Merhaba arkadaşlar,

Tıp fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim.Yaklaşık 2 aydır ABD'de klinik veya research deneyimi için bazı yerlere mailler atıyordum. Geçen hafta Washington University St. Louis'den bir bilim insanı mailime olumlu bir cevap verdi.Gelecek yaz temmuz-ağustos aylarında orda bulunmayı planlıyorum. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

Bana bu şansı tanıyan hocanın laboratuvarında çalışabilmem için gereken vize türü nedir, bunu hocanın kendisi de bilmiyor ve bu konuda danışacak kimseyi bulamadım? B1 vizesi bunun için yeterli olur mu? Bu konuda sorun yaşar mıyım?

Orda bulunduğum süre zarfında step 1 çalışmaya devam etmek istiyorum, sizce buna vaktim kalacak mı yoksa lab'daki işler bu konuda bana zorluk mu çıkaracak?

Bu bir klinik staj olmadığı için giyim kuşama ne kadar dikkat etmek gerekir? Resmi giyinmem şart mıdır?

Son olarak st. louis'de yaşam şartları nasıldır? Kalabileceğim öğrenci dostu yerler önerebilir misiniz?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.256 seconds