Topic-icon Observeship

6 years 8 months ago #1 by chatrose
Replied by chatrose on topic Observeship
Pediatriyi bilmiyorum ama ben olsam hocalarla temasa gecerdim. Ilgilendigin bir alan varsa Turkiyeden o alanda uzman bir hocadan yardim isteyip, nereye gitmen konusunda fikrini sorabilirsin. Genelde herkesin bir tanidigi oluyor Amerika'da. Onlar araciligiyla email atabilirsin.
Oyle bir tanidigin yoksa kongreler sirasinda bu kisilere yaklasip ben bu alanla cok ilgiliyim, yaniniza bir ay observer olarak gelebilir miyim diyebilirsin.
Kongre imkanin yoksa ilgilendigin alanda uzman olan hocalara email atip, neden bu alanla ilgilendigini, bu hocanin yazilarini okudugunu, neler gormek istedigini yazip, yanlarina gitmek observer olarak gitmek icin izin isteyebilirsin. Genelde insanlar baska insanlara ogretme istegi ile olumlu cevap veriyor.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #2 by Kamilea
Observeship was created by Kamilea
Herkese merhaba;
Halen Pediatri uzmanlığımı yapıyorum ve önümüzdeki yaz observer olarak amerikada bir hastaneye gitmek istiyorum. bana izlemem gereken yol hakkında bilgi verebilecek olan varmı acaba ? çocuk hastanelerin observership departmanları ile mi yoksa hocalar ile mi iletişime geçeceğim ve bunların hepsinin başvuruları ücretli mi? nereye baksam başvuru ücreti var.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.255 seconds