Topic-icon TOEFL Tecrubesi

12 years 9 months ago - 12 years 8 months ago #1 by nilufer
Replied by nilufer on topic TOEFL Tecrubesi
Attim email ismini vererek test merkezinin ama sonucta sinava giremedim ve bunu degistiremezler :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #2 by ertug
Replied by ertug on topic TOEFL Tecrubesi
Nilüfer, ETS merkeze kesin itiraz et.sitelerind e Türkiyeden test alanların ulaşabilecekleri bir email adresi var oraya email t .Benimde basıma benzer birsey geldi ve ben direkt cıkarcıkmaz 3-4 saatte yazdım oraya ,c evap bekliyorum .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ertug
  • ertug's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
12 years 9 months ago #3 by nilufer
Replied by nilufer on topic TOEFL Tecrubesi
Tesekkur ederim... maalesef olan bana oldu... :( :( :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #4 by TANER OZDEMIR
Replied by TANER OZDEMIR on topic TOEFL Tecrubesi
Geçmiş olsun. Ne desek boş artık. Olan olmuş.

Dr.Taner Özdemir

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago - 12 years 8 months ago #5 by nilufer
TOEFL Tecrubesi was created by nilufer
TOEFL test merkezi yuzunden basima gelen korkunc tecrubeyi sizlerle paylasmak istiyorum. Ayni seyin sizin de basiniza gelmemesi icin.
Harvard'daki arastirma programina basvurmak icin TOEFL'a 8 temmuzda yani dun girmek icin basvurmustum. Test merkezim Adana'daki Uzman Language School idi. Sinava girmek icin gittim. Hersey basta normaldi. Derken benim bilgisayarimin sorunlu bilgisayar oldugunu soylediler. Ben de " O zaman degistirelim madem sorunlu dedim." Bana sinava baslamami daha sonra onlarin bu problemi halledeceklerini soylediler. Israrla sinava baslamadan degistirmelerini rica ettiysem de dinletemedim. Sinava basladim ve 2. dakikada bilgisayarim degistirdiler. 2 dakika once degistirseler ne kaybedeceklerdi onu da anlamis degilim ama sonunda herseyi kaybeden ben oldum. Bilgisayarimi degistirdiler fakat bozuk bilgisayardaki baslattigim sinavi iptal etmemisler. Yaklasik 10 dakika gectikten sonra iptal etmek akillarina geldi ve ben diger bilgisayarda sinavi baslattigimda 10 dakikam coktan gecmis gorunuyordu. Ben de bunun haksizlik oldugunu, 10 dakikada bir suru soru yapilabilecegini soyledigimde ise sen devam et biz neden dusuk not aldigina dair Harvard'a mail atariz dediler. Saka gibi!!!!! Ben de hayir ben boyle bir seyi kabul etmiyorum dedim! O zaman yapacak bir sey yok diger sinava gireceksin dediler. Ve o sinava giremedim!!! Diger sinavda 15 gun sonra oldugundan zaten basvuru suresi de gecmis oluyor. Boylesine sacma bir hata yuzunden kaybeden ben oldum. Sizlerin de ayni seyi yasamamaniz icin soyluyorum. Onlar "Sinava basla birsey olmaz biz halledecegiz" deseler de sakin ama sakin kabul etmeyin ve sinava baslamayin. Cunku halledemiyorlar!!!! Ve olan size oluyor. Gerekirse orda tum cirkefliginizi gosterin ama onlara inanip sinava baslamayin!!!!!!!
The following user(s) said Thank You: umc, Hell_Spawn, zebir

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.269 seconds