Topic-icon ABD'de tıpta uzmanlık eğitimine kabul aşamasında kullanılmış referans mektupların sonradan kullanılabilecekleri başka yerler var mıdır?

13 years 3 months ago #1 by umc
Yoktur.

ABD'deki tıpta uzmanlık sürecinde kullanılan tavsiye mektupları ile ilgili basit gerçeklerden biri şudur :

Tavsiye mektupları spesifik bir başvuru için, mümkün olduğunca o başvuruya yönelik olarak yazılır / istenir. Bu spesifik başvuru için A kişisinden istenilen mektup, tarihiyle, hitabetiyle, ve içeriğiyle o başvuruya özeldir.

Eğer gelecekte yeni bir başvuru yapılacaksa ve aynı kişiden yeni bir destek istenecekse bu yine aynı kişiden yeni bir mektup yazmasını ya da eski mektubu güncellemesini isteyerek olaiblir. Eskiden alınmış mektup kullanılamaz. Herşeyden önce tarihi tutmaz, tarihi tutsa hitabeti tutmaz. Mektup , tavsiye eden kişi tarafından gönderilmelidir.

Dr Ulaş Mehmet Çamsarı
The topic has been locked.
More
13 years 4 months ago #2 by umc
Sayin Üyemiz,

Paylaşımınız için teşekkürler. Soru Sorma Alanı'na kurallara uyarak yapmış olduğunuz giriş için 15 USMER puanı almaya hak kazandınız. Başlığın gelişmesi ve KısKaç Soru Bankası'na aktarılması durumunda bir 15 puan daha kazanacaksınız.

Sorulan soruyla ilgili olarak fikri olan tüm üyelerimizi paylaşıma davet ediyoruz.

Sevgiyle,

USMLE STRATEJi MERKEZİ
usmer.org

Dr Ulaş Mehmet Çamsarı
The topic has been locked.
More
13 years 4 months ago - 12 years 11 months ago #3 by acerit85
ABD'de tıpta uzmanlık eğitimine kabul aşamasında kullanılmış referans mektupların sonradan kullanılabilecekleri başka yerler var mıdır?
The topic has been locked.
More
Time to create page: 0.296 seconds